Jonatan Jungebrant

Fotograf

Jonatan Jungebrant

Fotograf

Fotograf & filmskapare

Sedan 2009 har jag arbetat som fotograf och filmare, driven av en passion för att fånga ögonblick och berätta historier genom visuella medier. Under åren har jag finslipat min kompetens, utvecklat min egen unika stil och prioriterat professionalism och kvalitet i mitt arbete.

"Det har varit en fantastisk upplevelse att samarbeta med Jonatan som fotograf för våra evenemang och aktiviteter här på Porsche. Jonatan är inte bara skicklig på att fånga detaljer, utan han är även en otroligt härlig person att arbeta med. Hans närvaro präglas alltid av ett varmt leende, en strålande positivitet och en exceptionell lyhördhet. Jag kan starkt rekommendera Jonatan för framtida företagsevenemang eller privata tillställningar - han levererar verkligen på alla plan! /Cherie Andrén"
Porsche center Göteborg
"Jag har haft äran att ha Jonatan som fotograf på ett av våra största event på Nordiska Kompaniet. Ett uppdrag som utfördes med bravur. Jonatan besitter en känsla att fånga detaljer på ett unikt sätt och vi är mycket imponerade av resultatet. Han är även en fantastisk person att jobba med, alltid med en positiv energi, lyhördhet och entusiasm. Vill skicka min varmaste rekommendation till denna stjärna! /Johanna Jungevad"
Nordiska Kompaniet
"Dear Jonatan! Thank you so much for all your time, help, and amazing pictures!. We were all so impressed and appreciative of your service! Everyone at Bindefeld and Mannheimer couldn’t have asked for more from you!"
Bindefeld Kommunikation
"We used Jungebrant Production with Jonatan at the helm to immortalize our wedding through video. The company is very professional and skilled, while Jonatan is incredibly pleasant and accommodating. On the day itself, he quickly got us to lower our shoulders and the video was perfect! Highly recommended!"
Poja Saleh
porsche-1-logo-png-transparent
NK_Logo_1.svg
KappAhl_logo.svg
Coca-Cola-logo-B85B157E42-seeklogo.com
ica-logo-black-and-white
Volvo-Iron-Mark-Black.svg

Drönare

Vi använder oss av den senaste drönartekniken för all hålla den absolut högsta standard man kan önska sig. Drönarna har en 4/3 CMOS Hasselbladskamera och kan filma (Apple ProRes 422) och fota i raw format och med 20 MP-foton och 5,1K/50 fps-video vilket är långt mer än vad som krävs för de allra flesta uppdragen.

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om hur du beställer eller har frågor kring vad som vore bäst för dig som företag? Tveka inte på att kontakta mig!