Referenser

Här kan du läsa referenser från några av mina kunder.
"Det har varit en fantastisk upplevelse att samarbeta med Jonatan som fotograf för våra evenemang och aktiviteter här på Porsche. Jonatan är inte bara skicklig på att fånga detaljer, utan han är även en otroligt härlig person att arbeta med. Hans närvaro präglas alltid av ett varmt leende, en strålande positivitet och en exceptionell lyhördhet. Jag kan starkt rekommendera Jonatan för framtida företagsevenemang eller privata tillställningar - han levererar verkligen på alla plan! /Cherie Andrén"
Porsche center Göteborg
"Jag har haft äran att ha Jonatan som fotograf på ett av våra största event på Nordiska Kompaniet. Ett uppdrag som utfördes med bravur. Jonatan besitter en känsla att fånga detaljer på ett unikt sätt och vi är mycket imponerade av resultatet. Han är även en fantastisk person att jobba med, alltid med en positiv energi, lyhördhet och entusiasm. Vill skicka min varmaste rekommendation till denna stjärna! /Johanna Jungevad"
Nordiska Kompaniet
"Dear Jonatan! Thank you so much for all your time, help, and amazing pictures!. We were all so impressed and appreciative of your service! Everyone at Bindefeld and Mannheimer couldn’t have asked for more from you!"
Bindefeld Kommunikation
"We used Jungebrant Production with Jonatan at the helm to immortalize our wedding through video. The company is very professional and skilled, while Jonatan is incredibly pleasant and accommodating. On the day itself, he quickly got us to lower our shoulders and the video was perfect! Highly recommended!"
Poja Saleh
"Jag hade förmånen att samarbeta med Jonatan som fotograf för att ta nya profilbilder och miljöbilder för vår verksamhet Agdiwo. Jonatans positiva inställning och proffsiga tillvägagångssätt imponerade verkligen på oss från projektets start till slut. Han var inte bara kunnig och skicklig i sitt arbete, utan också oerhört effektiv i att fånga de ögonblick och detaljer vi önskade och såg till att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär under fotograferingen. Han lyckades verkligen fånga Agdiwos företagskultur och känsla på ett sätt som förstärker vårt varumärke. Jag vill ge Jonatan mina varmaste rekommendationer. Vi är otroligt nöjda med resultatet och ser fram emot att samarbeta med honom igen i framtiden. //Julia Åkesson, Marknadsansvarig Agdiwo"
Agdiwo

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om hur du beställer eller har frågor kring vad som vore bäst för dig som företag? Tveka inte på att kontakta mig!