Paket

Här kan du se de olika alternativ som är vanligast för dig som företag att anlita mig för. Jag kan givetvis även ta fram en skräddarsydd lösning, tveka inte på att ta kontakta med mig då.

Lilla

I lilla paketet ingår det 4-6 planerade storys på instagram enligt riktlinjer från dig som kunde. Detta kan vara allt från varumärkesbyggande, direktsälj eller tex tävlingar. Du väljer!
1 planerat inlägg i Story på Instagram
4-6 stories
Länkar till din hemsida/sociala medier

Mellan

I mellan paketet ingår samma delar som i lilla paketet fast vi lägga till ett inlägg i flödet i form av reel eller bildinlägg.
1 planerat inlägg med bild eller reel
4-6 stories
Länkar till din hemsida/sociala medier

Stora

I stora paketet ingår det ett inlägg med 4-6 storys och bild/reel i flödet + en påminnelse X antal dagar senare i Story.
1 planerade inlägg med bild eller reel och 2 story inlägg
8-12 stories
Länkar till din hemsida/sociala medier

Skräddarsy

Vill du ha en skräddarsydd lösning just för dig? Det kan vara tillexempel ett längre samarbete med flertalet inlägg på olika plattformar. Kanske söker du en ambassadör för ditt projekt, produkt eller tjänst? Tveka inte på att kontakta mig.
Skräddarsytt
Skräddarsytt
Länkar till din hemsida/sociala medier

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om hur du beställer eller har frågor kring vad som vore bäst för dig som företag? Tveka inte på att kontakta mig!